Print deze pagina

Schermen en alarmlijst

Categorie: ClassBase IMS

Schermen en alarmlijst

Afhankelijk van de autorisatie die een gebruiker heeft gekregen (gekoppeld aan zijn of haar gebruikersnaam) zullen na het aanmelden in ClassBase beperkte of juist uitgebreide schermen worden gepresenteerd. Het autorisatie niveau bepaald ook of al dan niet de alarmlijst zal worden weergegeven. In de alarmlijst worden alle meldingen en acties weergegeven die de afgesproken datum van terugkoppeling hebben overschreden en waarop dus actie genomen dient te worden.

 

tabel

 

De informatie en de scherminhoud die voor een gebruiker beschikbaar komt kan geheel naar eigen inzicht tijdens de configuratie van ClassBase worden bepaald, hierin zijn vrijwel geen beperkingen.

 

Voor de inrichting van deze eenvoudige schermen voor melders tot en met de zeer uitgebreide schermen en of invoer en ontsluiting (bv. voor leidinggevenden of ter completering door leidingevenden van eerdere ingevoerde basale informatie door melders - workflow) is de speciale toegangsbeheermodule beschikbaar in ClassBase met 99 verschillende -zelf te bepalen- niveaus en vele autorisaties, waardoor de mogelijkheden vrijwel onbegrenst zijn.

Gelezen: 6282 keer
ClassBase

Heldere, doelgerichte informatie voor optimale communicatie. Samen het doel bereiken.